GEILO

Utendørs står naturopplevelsene i kø langs milevis med preparerte skiløyper, merkede turstier, tumleplass for små og store, og mange spennende stier og skogsveier for sykkelturer.

Dersom alt eller noe av dette skulle friste deg eller dine, ikke nøl med a ta kontakt.

Skulle du ha helt spesielle ønsker, gjør vi hva vi kan for å oppfylle disse.

KULTUR GEILO

Med storslått natur og en levende kulturarv kan Geilo tilby mye mer enn bare sportslige utfordringer. Her finner du godt bevart bygdekultur og håndverklige tradisjoner, rosemaling, knivproduksjon, musikk og en matkultur med mange kulinariske godbiter fra de omliggende viddene.

Det holdes gjennom året en rekke kurs som viderefører de kulturelle tradisjonene i bygda som bl.a. rosemaling, treskjæring og stakkekurs. Det er flere musikalske arrangement med folkemusikk og dans i sommerhalvåret og som typisk særtrekk kan du på Holsdagen oppleve et Hallingbryllup etter gammel tradisjon i Hol Gamle Kirke.

 

En opplevelse i seg selv er mattradisjonene i Hallingdal, med spesialiteter som rakafisk, rømmegrøt, lefsekling og "småmat". Absolutt noe for deg som lever under mottoet: "Eat yourself beautiful"

Ta meg deg vennene dine til et etegilde på Geilo!

Blandt severdighetene i bygda finner du også;

Tingstugu og Prestestugu, Hol bygdemuseum, Geilojordet, Skurdalskyrkja og Leggsta'n

Vedr Geilo

AKTIVITETS GEILO

Som vintersportsted er Geilo et begrep og et Mekka for alle som liker å boltre seg på ski: Unge, gamle, store, små, nordmenn, utlendinger, alpinister og langrennsløpere, profesjonelle world-cupdeltagere og forsiktige, stavrende nybegynnere. Gode og stabile snøforhold helt fra november til slutten april.

Geilo betyr skiglede og vi våger å påstå at det er et av de mest familievennlige, kompakte skistedene som finnes i verden. I fellesskap arbeider vi utrettelig for at du skal oppleve ekte skiglede i et velutbygget, velutstyrt og velpreparert løypenett.

Om kvelden finner du et rikt apres-ski tilbud på stedets mange overnattingssteder og restauranter.

Geilo - en uforglemmelig opplevelse.

1/1

TURSTIER

Lia Fjellhotell finner du til høyre påkartet. De gult merkede løypene er fine turstier. 

Vi er behjelpelig med informasjon og turforslag, og kan tilby ørretfiske i Holmevannet og Liastølstjerna med mulighet for overnatting på koselige Liastølen.

I tillegg arrangerer vi turer med og eller guide, og tar mindre grupper med på tur i hotellbussen til spennende reisemål i vårt nærområde.

1/1

LØYPEKART

Løypene rundt Lia Fjellstue byr på nye opplevelsere hver eneste dag