top of page

TURER

Utendørs står naturopplevelsene i kø langs milevis med preparerte skiløyper, merkede turstier, tumleplass for små og store, og mange spennende stier og skogsveier for sykkelturer.

Dersom alt eller noe av dette skulle friste deg eller dine, ikke nøl med a ta kontakt.

Skulle du ha helt spesielle ønsker, gjør vi hva vi kan for å oppfylle disse.

På_tur_i_fjellet
028
021
Solveig 004

FOTTURER

På stier innover fjellheimen, friske farger, raste i solveggen på en av våre støler eller padle i et stille vann en lys og 
rolig sommerkveld. Kanskje dra i land en ørret eller to... En tur til Liastølen er en flott opplevelse. Den kan kombineres
med ørretfiske i vårt private fiskevann. Skitt fiske!


For de ekstra spreke, kan lange turer legges innover Hardangervidda, i fantastisk natur. Og når du begynner å kjenne sultfornemmelser, da vet du at et velsmakende måltid venter “hjemme” på hotellet.

Fotturer
resampler
012
2 sykkeldamer
rune-hoydahl-viser-vei

SYKKELTURER

Hva med å utforske området på sykkel? Her er det mange, spennende stier og skogsveier. Den aller fineste, synes vi, 
er runden rundt Skurdalsvannet og Holmevannet. Det er også utrolig flott å sykle innover vidda mot Tuvaseter eller på Pøllelivegen over mot Dagali.

 

De aller fleste turene passer for barnefamilier og for trimmere. For de mer avanserte kan vi anbefale Vestlia på Geilo, der det er egne nedfartsløyper. Spør oss i resepsjonen, vi kan gi deg gode råd om hvor du kan sykle. 

  • Skurdalen rundt - Holmevannet.

  • Svarahovd - Bjoreidstølen

  • Seterdalen - Æan.

  • Halvorstølen - Bergastølen.

  • Pøllelivegen - Dagali.

  • Skurdalen - Tuvaseter.

Sykkelturer
Andre turer

ANDRE TURER

Med Lia Fjellhotell som utgangspunkt har du kort vei til til mange og spennende attraksjoner, som Bjørneparken i Flå,
Langedrag naturpark, Kjeåsen i Eidfjord, Flåmsbana, Aurland og Flåm, Vemork på Rjukan osv. Dette er dagsturer med bil.

 

Flåmsbana har utgangspunkt Geilo stasjon og evt buss tilbake fra Flåm. Man kan også kjøre til Flåm og ta toget derfra opp til Myrdal og tilbake.


Guidede turer i fjellet, med evt kafferast, kan arrangeres etter gjestenes ønsker og interesser.

Vinter - Skiturer
Skiturer

SKITURER

Milevis med preparerte løyper snor seg gjennom skogsterreng og på vidda. Det er bare å spenne på seg skiene rett utenfor hotelldøra. Du kan også ta skitrekket opp og starte turen fra toppen. En tre kilometer lang langrennsløype med flomlys ligger like ved hotellet.

Kanskje fart og vind i fjeset heller lokker? Da er det bare å “hekte” seg på kroken i skianlegget (vi har vårt eget skianlegg), opp 750 meter, for så å sette utfor i velpreparerte bakker. Du kan velge mellom tre nedfarter på 2,8 km og 160 meters høydeforskjell. Det er mulig å leie både langrenns- og slalåmski samt brett og kjelker.

TRUGETURER

Vi vil gjerne anbefale dere en trugetur i skogen rundt hotellet. Dette er en spesiell opplevelse, særlig etter mørkets frembrudd. Det er da skogen er på sitt mest spennende!  Kanskje det dukker opp en hare, en rev eller andre av skogens dyr? Dette er veldig spennende, spesielt for barna. Vi har masse truger dere kan leie. 

bottom of page