top of page

OM OSS

1)%20Karusell_edited.jpg

HVEM VI ER

Lia Fjellhotell er en familiebedrift som drives av Bjørg og Knut-Arne Lia og barna Ola og Ingeborg. Hotellet startet som et pensjonat i 1957 av Knut-Arnes far og het Lia Pensjonat frem til 1979/80. Nytt navn ble da Lia Fjellstue, senere også motell. I 2006 ble navnet endret til Lia Fjellhotell. Etter som årene gikk, ble det utvidelser og påbygg. I dag fremstår hotellet som et tradisjonelt hotell, med 20 familierom, 12 dobbeltrom, 5 enkeltrom og 10 fjellsuiter. 


Hotellet er et populært samlingssted for firmaer, lag og foreninger. Vi har år etter år hatt gleden av å ønske velkommen mange store og små firmaer og klubber. Norges største flyselskap legger alltid sitt årlige vinterarrangement hit til oss. Ikke minst setter vi umåtelig pris på alle de faste gjestene som kommer til oss, år etter år. Ja, noen kommer flere ganger i året! Maten på Lia er viden kjent. Det er Bjørg som legger “sjela” si i matlagingen. Alt som produseres på kjøkkenet er hjemmelaget. Og mat er viktig for trivsel, det vet Bjørg! 
Som vi liker å si: Vi er her for dere! Velkommen til hotellet “med sjel og atmosfære”.

Spisesal 2.jpg

VÅRE FASILITETER

Etter en fin skidag eller en flott sommertur i fjellet, kan det være godt å slappe litt av. I underetasjen finner du badstue og steamdusj, der du kan myke opp ømme muskler. Kos deg!


Du kan slappe av i vår salong, men en fantastisk utsikt mot Holmevannet og Hardangervidda. Les en bok, ta deg en kopp kaffe eller te, eller noe annet... Kjenn roen sige langt inn i sjela, bort fra mas og kjas. Og gled deg til matopplevelsen, enten til lunsj eller middag. I peisestua er det bar med alle rettigheter, og selvfølgelig fyr på peisen. 


Vi tilbyr deg fjellets fasiliteter, med gode naturopplevelser, gode turmuligheter og aktiviteter. Skulle du ha spesielle ønsker for oppholdet, gjør vi hva vi kan for å oppfylle disse.
Velkommen til fjells!

bottom of page